יום חמישי, 19 בספטמבר 2019, י"ט אלול ה' תשע"ט
לפרסום חייגו: 050-5407068

מתכונים במה קורא נט

אוכל מתכונים

אביב בצלחת: סלט פסטה צבעוני עם לבבות ארטישוק ושמן זית

פורסם בתאריך:


 

אין כמו סלט פסטה, שמשלב לצד התענוג האסור ירקות שמפחיתים מרגשות האשם. הנה מתכון מצוין וטעים לסלט פסטה אביבי שמשלב מוצרלה טרייה, עגבניות שרי וירקות בריאים במיוחד -אספרגוס וארטישוק. 

 

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של המותג Teka. מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

 

סלט פסטה צבעוני עם לבבות ארטישוק ושמן זית

מצרכים

500 גרם פסטה פרפלה (פפיונים) צבעונית

אספרגוס ירוק

פחית של לבבות ארטישוק

מעט עגבניות שרי

100 גרם של מיני מוצרלה

עלי בזיליקום טריים

שמן זית בכבישה קרה 

מלח ופלפל

 

הוראות הכנה

בשלו את הפסטה לפי ההוראות הרשומות על גב האריזה, סננו והוסיפו מעט מים קרים למסננת.

בשלו את האספרגוס באידוי במשך 7 דקות לערך וחתכו אותו לחתיכות של ס"מ אחד. 

חתכו את הארטישוק והעגבניות לחצי והוסיפו אותם לפסטה עם שאר המרכיבים.

לסיום, קשטו את המנה עם מספר עלי בזיליקום, שמן זית וכמובן מלח ופלפל. 

 

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: