יום ראשון, 19 במאי 2019, י"ד אייר ה' תשע"ט
לפרסום חייגו: 050-5407068

מתכונים במה קורא נט

אוכל מתכונים

פילה מיניון

מוגש עם קרם בטטה, אספרגוס צלוי ורוטב פירות יער 

פורסם בתאריך:


 

מתכון ארבעה סועדים:

4 מדיליני פילה בקר של 140 גר'

10 יח' אספרגוס

150 גר' פירות יער

150 גר' סוכר

4 יח' בטטה

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה: 

להניח את הבקר על מחבת פס חמה מאוד, כל אחד לפי מידת עשייה, עדיפות למדיום בערך. 3 דק' מכל צד.

10 יח' אספרגוס להשאיר במים חמים ולאחר מכן צורבים על מחבת פסים ומתבלים במלח ופלפל.

בסיר נפרד מבשלים 100 גר' פירות יער וסוכר. מצמצמים וטוחנים למרקם אחיד.

קרם בטטה- מבשלים את הבטטה במים, ברגע שזה מוכן טוחנים ומתבלים במלח ופלפל.

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: