יום שבת, 04 באפריל 2020, י' ניסן ה' תש"פ
לפרסום חייגו: 050-5407068

מתכונים במה קורא נט

אוכל מתכונים

קדירת קוביות בשר עם חומוס וכוסברה

מתכון חורף מחמם

פורסם בתאריך:


                                  

1.5 קילו בשר קוביות(יש לבקש בשר המתאים לבישול ארוך נתחים מס"2.4.6.10)

לציפוי הבשר לפני סגירה 500 גרם כוס קמח או קורנפלור 

2 בצלים גדולים חתוך גס

7 שיני שום פרוסות

4 גדרים חתוכים גס

5 תפוא קטנים שלמים וקלופים

3 כוסות חומוס משקיות קפואות 

חצי שורש סלרי

חצי שורש פטרולייה 

300 גרם כוסברה באהבה

1,5 ליטר מים רותחים

מלח פלפל 

1 כף נמוכה כמון

1 כף נמוכה כורכום

אופן הכנה

בקערה מערבבים את קוביות הבשר עם הקמח או הקורנפלור

מחממים סיר גדול ומגנים את הבשר מכל צד ומעבירים לצלחת 

מנקים את הסיר מהנוזלים ומחחממים עם 2 כפות שמן

מוסיפים בצל ומטגנים כ2-3 דקות מוסיפים שום ומערבבים

מוסיפים גזר .תפוא.סלרי ושורש הפטרוזילה מערבבים ומוסיפים את הבשר

מתבלים כמון וכורכום מעט מלח ופלפל שחור מכסים במים ומרתיחים 

מנמיכים לאש בינונית ומבשלים ל2.5שעות או עד שהבשר מתרכך לגמרי

טועמים משלימים טעם עם צריך 

מוסיפים את החומוס וחצי כמות הכוסברה ומבשלים לעוד חצי שעה

לאחר שהנוזלים הצטמצמו מוסיפים את שאר הכוסברה מערבבים

מומלץ להגיש על אורז לבן 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: