יום ראשון, 15 בדצמבר 2019, י"ז כסלו ה' תש"פ
לפרסום חייגו: 050-5407068

מתכונים במה קורא נט

אוכל מתכונים

קסם של עוגה: פאי לימון מרענן ללא אפייה

פורסם בתאריך:


 

עזבו לרגע את התנור וקבלו מתכון פשוט וקל להכנת פאי לימון אוורירי. לאלו שאוהבים מנות מיוחדות ומעדיפים ליהנות מהפרוסות על פני לשבור ביצים, ללוש ולהכניס לתנור – המתכון הזה במיוחד בשבילכם. 

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka.

 

פאי לימון ללא אפייה

מצרכים

עבור הציפוי

250 גר' גרנולה

1 כפית  מלח

70 גר' מרגרינה מומסת 

 

עבור המילוי

400 מ''ל חלב קוקוס

4 כפות  סירופ אגבה

60 מ"ל מיץ לימון

כפית  אגר אגר

מעט אבקת וניל

קליפת לימון אחד

 

הוראות הכנה

רסקו את הגרנולה עדיף בעזרת מכונת טחינה. הוסיפו את המלח והמרגרינה המומסת.

ערבבו את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה וצקו את הבצק לתבנית עגולה בקוטר של כ-20 ס''מ. 

שטחו את הבצק וכסו את כל חלקי התבנית.

ערבבו את כל המרכיבים עבור המילוי פרט למיץ הלימון והרתיחו אותם למשך מספר דקות, ערבבו תוך כדי.

כבו את האש והוסיפו את מיץ הלימון. ערבבו פעם נוספת.

מזגו את המילוי לתוך הפאי והוציאו אותו מהתבנית בזהירות על גבי מגש שטוח, בכדי שהמילוי יגיע באופן שווה לכל חלקי הפאי.

הכניסו את הפאי למקרר למשך 3 שעות.

תוכלו להגיש את הפאי בתוספת פירות טריים כמו: פטל, תותים ואוכמניות.

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: